Hotel ApartmentsBelgium Home away from home

Geen hotel noch een B&B, onze exclusieve HOTEL APARTMENTS BELGIUM in Geel & Westerlo bieden U compleet uitgeruste en gemeubelde appartementen. Grote en ruime business flats en business appartementen met uitstekende, correcte hotel service.


Locatie : Brussel/Antwerpen : 40km, Hasselt : 30km, Luik : 70km. De nabijgelegen autosnelwegen : A2 - E313 - E314 zorgen voor een zeer vlotte verbinding. Ontdek onze ideale formule en geniet van de privacy, luxe en rust van een volledig bemeubeld appartement in combinatie met een kwaliteitsvolle, correcte hotel service en de charme van een B&B.

In deze moderne tijden wordt er heel wat afgereisd. Zakenmensen, expats, toeristen allemaal verblijven ze korte of langere tijd in het buitenland of in eigen land. Hotel Apartments Belgium biedt de perfecte oplossing voor de veeleisende reiziger of zakenman. Geen hotel, noch een B&B, Hotel Apartments Belgium biedt U compleet uitgeruste en ingerichte, luxueuze, eigentijdse en stijlvolle appartementen voor privé-gebruik. Ideaal voor de drukbezette zakenman en expat, dit voor zowel korte verblijven als langere en tijdelijke huisvestiging in de regio van Geel & Westerlo.